SHAPENESS

Achieve a healthy lifestyle.

Thigh gap, kan alla ha det?

En stor hets nu förtiden är thigh gap! Ordet ”thigh gap” är ett engelskt ord och det menas med att man helt enkelt har mellanrum mellan sina lår fastän du står med fötterna ihop. Många säger att om man inte har thigh gap så är man tjock, vilket är HELT FEL! Jag blir så besviken och ledsen på sådana personer som bara drar sina egna slutsatser och sedan dömer alla andra efter deras egna åsikt, och det värsta av allt är att folk lyssnar och tror att det är sant.

Så, kan vem som helst ha thigh gap? Svart är NEJ. Alla kan faktiskt inte ha thigh gap hur mycket dem än försöker att träna eller gå på en strikt diet. Det har endast lite med med fett procenten du har på din kropp, men absolut handlar det om vilken typ av struktur du har på dina höfter. Denna bild här nedan beskriver det hela väldigt bra enligt mig.

tumblr_mnl6z9x4jv1sp908ro1_1280

Det handlar alltså till största delen om vilken typ av struktur du har på dina höfter. Men det jag inte förstår mest av allt är att folk faktiskt tror att det är detta som avgör om en person är vacker, snygg, fin eller vad som helst. Detta har INGENTING med det att göra och jag kan lova er att folk är så upptagna med att tänka på hur dem själva ser ut att man inte tänker på någon annan. Självklart kan du förlora mera fett kring låren om du försöker att gå ner i vikt, men hur mycket beror på vilken typ av struktur du har.

Jag har tex min struktur byggt på ”narrow hip bones” som bilden ovan visar och jag kan inte ha thigh gap. Jag har aldrig haft detta heller så jag vet att jag inte kan detta men det är ingenting jag tänker på för att jag tycker inte att ett litet mellanrum mellan låren spelar så stor roll.

Var istället stolt över dig själv! Det är såhär du ser ut och det finns ingen anledning att inte tycka om det sättet som din ben struktur är byggt på för att det inte spelar någon roll 🙂

Inlägget finns också på: Engelska

Leave a reply

Enter the code to comment *