SHAPENESS

Achieve a healthy lifestyle.

One Amino – Wild Strawberry

IMG_1723

IMG_1725

Igår hämtade jag ut ett paket som kom från Fitnessguru.se! Paketet innehäll massa gott och blandat med både fina och praktiska saker men en jag tänkte tipsa om här i bloggen var One Amino! Som ni hör på namnet är detta alltså Aminosyror som är helt fritt från socker och kolhydrater! One Amino innehåller 92,4% essentiella aminosyror, BCAA och är både är då kolhydratsfria och sockerfria. One Amino intas under träning för extra energi och uthållighet samt för förbättrad återhämtning och muskeluppbyggnad!

Genom att tillföra aminosyror i dess fria form och med hög koncentration av de essentiella grenade aminosyrorna, BCAA maximerar du dina förutsättningar för muskeltillväxt och återhämtning. One Amino passar dig som vill få ut bästa möjliga resultat av dina träningspass.

+ Prestation & återhämtning vid träning
+ Utökad muskeltillväxt
+ Utökad energi
+ Hastigt upptag

Jag har testat på smaken Wild Strawberry vilket är mer känt för smultron i Sverige 🙂 Den var riktigt god faktiskt! Söt men syrlig på samma gång så det tycker jag om, dock jag är jag fortfarande sjuk och har inte kunnat träna på nästan över en månad nu. Jag börjar bli riktigt irritera nu men jag ska gå till sjukan i veckan tror jag och får se vad dem säger.

Leave a reply

Enter the code to comment *