SHAPENESS

Achieve a healthy lifestyle.

HEMMA!

IMG_0657

IMG_0660

IMG_0661 2

IMG_0663

Nu är jag äntligen på hemmaplan igen efter en veckas skön semester! Har varit väldigt skönt att få vila ut och tagit det lugnt. Jag tycker verkligen om Barcelona, har varit där en gång tidigare på en stependie resa i högstadiet. Främst av allt älskar jag ett ställe som heter ” La Boqueria” som är en jätte stor saluhall där man kan köpa allting inom livsmedel! Bland annat: färsk frukt, färsk grönsaker, färska smoothies & juicer, oliver, kött m.m Det är så härligt att kunna köpa massa livsmedel som man vet är färska och hälsosamma till billigt pris 😀 Sådär jag jag ut hela tiden i Barcelona som första bilden visade, en smoothie i handen och kollade på andra hälsosamma saker 😉 Så om du ska till Barcelona, besök det!

Idag har jag spenderat dagen med några kompisar och i morgon är det dags för att jobba. Dock bara i morgon och sedan efter 2 veckor jobbar jag igen. Har ju gått över till extra arbetare nu när jag snart börjar skolan igen med min kompis Bianca.

Måste säga att jag blev nöjd med den skolan och linjen jag kom in på 😀 Jag ska plugga linjen som jag gick på först dvs Sam-beteende. Gick på Kungsholmen först sedan bytte jag och efter att ha gått där ett tag så hoppade jag av. Så nu bli det ny start vilket ska bli skönt 🙂

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig eftersom att jag börjar 6.30 i morgon. Slutar 2 och hör av mig då 🙂

Leave a reply

Enter the code to comment *