SHAPENESS

Achieve a healthy lifestyle.

Nyttiga kokos protein choklad kakor

IMG_4337

Hejsan!

Tidigare idag har jag lade jag ut en bild av ett nytt recept av kakor. Jag minns förra gången jag har gjort ett recept på kakor så blev det mycket omtyckt! Så jag kom på ett nytt recept på kakor och den här gången var det nyttiga kokos protein choklad kakor. De blev mer fluffigare än vanliga kakor men jag gillade dem mycket, men konsistensen var bara lite kul, är smaken men fantastisk! 😀

Jag ville lägga upp recept här så att du kan göra dessa hemma. Jag rekommenderar definitivt att du tar en kopp kaffe eller te till kakorna, perfekt efter en lång dag i skolan eller på jobbet.

Bara för att rensa luften om det här innan jag får frågor om det! Ja, kanske kalori beloppet per kaka är lika mycket som en vanlig kaka, varför? Nej, det är inte för att det innehåller socker eller smör, är det på grund av den stora mängden fett från kokosen! Alla nötter innehåller mycket fett, men det är inte dåligt fett som i chips, utan det är bra fett! Det är den typen av fett som kroppen är i behov av, alla naturliga bra fetter. Så bli inte rädd för att göra dessa kakor, kom ihåg att det inte alltid om kalori mängden i maten du äter. Detta är hur människor blir förvirrade när de räknar kalorier 🙂 Jag ska skriva ett helt inlägg om i senare i veckan så att alla kommer att förstå detta!

Näring innehåll:

Kalorier: 75,5 kalorier / kaka

Protein: 62 g totalt

Kolhydrater: 47 g totalt

Fett: 36 g totalt

Recept på kokos choklad cookies (gör ca 10 stora kakor)

2 ägg

1 dl Vassle FX choklad (du kan använda något pulver choklad protein)

1/2 dl mjöl special

1 msk osötad kakao

2 msk stevia strö

3/4 dl kokosflingor

Beskrivning:

1. Väldigt enkelt recept! Värm upp ungen på 200° celcius. Ta en skål och blanda i alla ingredienserna i valfri ordning. Ta en bakplåt med ca 1 – 1 1/2 msk till varje kaka! Fördela smeten i ca 10 bitar och grädda mitt i ungen ca 15-17 minuter. KLART!

Inlägget finns också på: Engelska

Leave a reply

Enter the code to comment *