SHAPENESS

Achieve a healthy lifestyle.

Går inte du i skolan?

På senaste tiden har jag fått många frågor hur jag kan ha tid med allt och samtidigt fokusera på skolan etc. Det står i beskrivningen till höger att jag gå IB-programmet och det stämde förut har inte hunnit ändra det än.

Nu går jag inte i gymnasiet längre! 

Jag slutade gymnasiet för ungefär en månad sedan på grund utav personliga skäl. Dock kommer jag att börja ettan igen efter sommaren och gå om, inte på samma skolan eller linje dock.  Så vad gör jag nu under tiden? Huvudsakligen fokuserar jag på bloggen, träningen och så, men jag lägger ner hela mig själ i att skaffa ett jobb också! Det rtorligt svårt, men jag tror att jag har en på napp nu så jag har en chans, det är ett cafejobb.

Men nu vet jag att många tänker att det är därför jag har tid för träning, bloggen, hälsa etc MEN jag har hunnit med allt detta förut när jag gick i skolan så det är visst möjligt. Så det beror inte på att jag inte går i skolan nu, eftersom att jag har klarat det förut, så det kan hinnas med för alla med ett bra schema, motivation och disciplin! Det handlar mycket om din egna attityd och hur mycket du fokuserar och vill nå ditt mål, det är det som är avgörande! 🙂

Inlägget finns också på: Engelska

Leave a reply

Enter the code to comment *