SHAPENESS

Achieve a healthy lifestyle.

Varför tränar du?

bild-2

(Jag igår när jag slaggade runt i myskläder hemma 🙂 )

På senaste tiden har jag fått många frågor om varför jag egentligen tränar så mycket och äter hälsosamt! Många verkar tro att jag gör det för att gå ner i vikt vilket inte stämmer! Så här kommer svaret som egentligen är ganska enkelt:

Jag tränar för att jag vill leva ett hälsosamt liv och ha en hälsosam kropp! Jag mår helt enkelt bäst när jag tränar och äter rätt och kan känna det på både mitt humör och min kropp, att sitta och slänga i mig massa onyttigheter gör mig inte glad. Jag tycker om att leva så som jag gör idag och jag har aldrig mått bättre både fysiskt och psykiskt 😀

Andra som inte fokuserar på träning och hälsa som jag gör fungerar helt enkelt på ett annat sätt än jag och mår kanske bra av något annat än träning och hälsa, men för mig är det definitivt det som gör att jag mår bra! När jag tränar och äter rätt så får jag exempel: ingen migrän, bättre kropp, mår bättre, är piggare, är mer energifull  och är glad! När allt det kan förbättras med mig själv genom att träna och göra det jag tycker kul ser jag ingen orsak att inte göra det!

Så där har ni svaret, jag mår bäst av detta 😀

Inlägget finns också på: Engelska

Leave a reply

Enter the code to comment *