SHAPENESS

Achieve a healthy lifestyle.

Hemligheten bakom Victorias secret dieten…

victoria_secret_4_models_backgrounds-1280x800

Idag får vi alltid pickar till hur vi ”ska” se ut och folk säger vad som är fult eller fint. Det är hemskt att det ska behöva se u så men tyvärr så är det så, och det som är ännu hemskare är att många faktiskt lyssnar. Det är många som lyssnar och vill se ut som anses vara fint även fast det innebär extrema åtgärder. Det är för mig helt sjukt att folk tar efter olik typer av dieter och följer olika skönhetsideal fast än det är jätte ohälsosamt för våra egna kroppar. Detta gör folk ENDAST för att se ut som ANDRA anser vara fint.

Den första tanken som kommer upp i mitt huvud är såklart Victorias secret modellerna. Nästan alla tycker att deras kroppar är gudomliga och att det är så man ”ska” se ut som tjej. Alla har såklart olika uppfattningar om vad dem själva tycker är fint, men just Victorias secret modellerna har blivit så stort skönhetsideal idag och folk undrar hur deras kroppar kan se ut sådär.

Förut har man inte fått veta så mycket förutom att det var mycket träning med en hård diet men på senaste tiden har vi mer eller mindre fått reda exakt hur deras livsstil ser ut, och framför allt hur det är veckorna innan en Victorias Secret show.

Nästa alla vill ju se ut som en Victorias Secret modell men det är mycket mer än att bara träna lite mer.

Denna information har givits ut av deras egna tränare Justin Gelband.

Såhär ser det alltså ut att leva som en Victorias Secret modell:

1. En månad innan visning är det ett krav på att alla modeller ska träna minst 4 timmar om dagen. Att träna så mycket och så många dagar i veckan utan vila är inte hälsosamt för kroppen överhuvudtaget och det är inte en sund träningslivsstil. Här får dem också endast leva på frukt och grönsaker och proteinrika produkter.

2.  Två veckor innan showen ska de sluta äta fast föda, dvs mat!!  Det som egentligen håller dem vid liv är vatten och olika drinkar som innehåller lite protein och energi, dock inte kolhydrater. Detta anses som svält. Detta är enligt deras tränare för att deras kroppar ska slimma till sig och bli uttorkade.

3.  Dagen innan showen är det strikt förbjudet att både äta och dricka, ingen energi överhuvudtaget. Förstår inte hur dem ens orkar le stort och gå i höga klackar utan någon energi.

Varför dem själva utsätter sig för detta är ju för att man ska se så smal ut som möjligt men jag förstår inte varför det ska anses fint?

Denna diet eller träningslivsstil är inte sund för någon person vid liv, det skadar och tär på kroppen och varför man utsätter sig genom detta för att endast delta på en show tycker jag är galet. Jag förstår ju visserligen att de blir väldigt berömda för detta men jag tycker fortfarande att det är helt galet!

Vad tycker ni själva om detta och skulle ni utsätta er kropp för detta?

Inlägget finns också på: Engelska

Leave a reply

Enter the code to comment *