SHAPENESS

Achieve a healthy lifestyle.

Naturligt Risprotein

IMG_1682

IMG_1685

IMG_1680

I paketet jag hämtade ut idag fanns det massa roliga saker, bland annat Raw bite, Beond bars och även Risprotein! Har spanat in Risproteinet jätte länge nu så det ska bli spännande att få smaka på det äntligen 😀 Läs vidare så berättar jag lite mer om risprotein:

Vad är risprotein?

Risprotein är en källa till vegetabiliskt protein från Råris. Dvs att Risprotein uppnår Rawfood kvalitet och har en ganska söt smak.

Risprotein framställs som hörs av namnet ur ris. Framställningsprocessen separerar proteinet från kolhydraterna och bildar en koncentrerad form av protein utan tillsatsämnen. Ris är naturligt rik på vitaminer och mineraler som blir kvar i proteinpulvret.

Aminosyraprofilen i risprotein är bred även om det inte är lika högvärdigt som andra proteinpulver. Olika sorters risprotein innehåller olika stor andel protein, men vanligen ligger det mellan 65 och 80 % och kroppen kan tillgodogöra sig risproteinet mycket bra.

Användning

Risprotein är ett vegetabiliskt proteintillskott som bland annat används som måltidskomplement för vegetarianer. Dagens risprotein tillverkas helt utan tillsatsämnen och passar därför även för dig som vill ha ett naturligt protein. Det är skonsamt för känsliga magar och kan användas av gluten- och laktosintoleranta. Risprotein är perfekt för vegetarianer och veganer.

Risprotein har en naturell smak vilket är en fördel för dig som vill blanda en egen spännande smak på proteindrinken eller vill ha proteinpulvret i måltider för att öka proteinmängden. Risprotein går perfekt att blanda med enskilda aminosyratillskott om du vill ha en bredare aminosyraprofil och ett högre biologiskt värde på ditt risprotein.

Leave a reply

Enter the code to comment *