SHAPENESS

Achieve a healthy lifestyle.

Four Sigma Foods

IMG_1317

IMG_1322

IMG_1320

Igår fick jag hem dessa två te sorter och 1 blends från Four Sigma Foods 😀 Dessa två teer som ni ser på bilderna är  instant dvs i pulverform och gjort på läkesvamp. Detta menas med att produkterna är helt naturliga och passar perfekt för dem som vill leva ett hälsosamt liv.

Alla deras produkter är: 

Vilket är hel otroligt med tanke på hur mycket skit olika företag lägger ner i sina produkter. Så detta gjorde mig mycket glad att få se och att det fortfarande finns företag som kämpar för att framställa helt naturliga och hälsosamma produkter 😀 Tänkte berätta lite om produkterna och dess specifika fördelar:

Instant Chaga:

Ett te gjort på läkesvamp som boostar immunförsvaret och bekämpar patogener. Jag tror att detta te passar perfekt nu på vintern då immunförsvaret kan få en hjälpande hand.

Instant Cordyceps:

Ett te också gjort på läkasvamp som boostar din energi nivå. Perfekt att dricka på morgonen så man känner sig pigg under hela dagen.

FSF Drive:

En såkallad superblend som man tex kan blanda ner i smooothies. Denna blend är gjort på gojibär vilket  är supernyttiga och fulla med antioxidanter och vitaminer.

Top 3 Fördelar med FSF Endurance
1. Ökar styrka och uthållighet vid träning
2. Snabbar upp återhämtning från träningen
3. Främjar viktminskning och hjälper till att omvandla fett till energi

Att blanda ner denna i tex. en smoothie blir alltså en helt naturlig PWO som passar jättebra innan din träning 😀

Deras produkter finns att köpa på tex. Blueberry Lifestyle i Stockholm eller online på http://www.rawfood.se

Leave a reply

Enter the code to comment *