SHAPENESS

Achieve a healthy lifestyle.

Vem är Shapeness?

Bild 2012-09-18 kl. 17.11 #3

Okej, eftersom att jag har varit gaska diskret om vem jag själv är så tänkte jag nu berätta lite om vem jag själv är! 😀

Som det även står på beskrivningen till höger så heter jag Isabelle, är 16 år och studerar IB – programmet första året på gymnasiumet. Jag bor I Stockholm och jag går även gymnasiumet där också! Min linje som jag går på är en engelsk linje vilket innebär att alla lektioner förutom svenska och spanska är på engelska. Just nu så studerar jag det mesta vanliga ämnen med i 2:an så kommer jag själv få bestämma vilka ämnen jag vill plugga med, det är 6 stycken ämnen som man studerar, men totalt så är det 9 med lite andra aktiviteter. Det är väldigt mycket att göra med min linje, och har har alltid fullt upp!

Hur hinner jag då med allting? Skolan, bloggen, Instgram, träningen och plugget? Jag gör min egna tid och planerar upp på bästa sätt! Denna frågan är vanlig men det finns alltid tid om man planerar bra och strukturerat! Hur som helst nog om skolan!

Varför startade jag min Instagram och blogg? Jo, för att jag vill dela med mig av min hälsosamma livsstil till andra människor och försöka att inspirera andra människor till samma sak! Jag har många gånger varit inspirerad av andra människor och nu vill jag försöka att vara det som kan göra det till andra! 😀 Jag försöker helt enkelt motivera andra människor att leva ett hälsosamt liv och äta bra mat! Jag tränar även väldigt mycket själv!

Jag har alltid tränat i hela mitt liv, men under sommaren 2011 så tog jag en paus från träningen. Det resulterade till viktuppgång och jag mådde allmänt dåligt. Nu är jag i allafall igång med träningen igen och ska komma tillbaka till mig toppform! Jag har även många skador som jag har fått efter att jag tränade friidrott 5 gånger i veckan, så det kan vara lite jobbigt ibland med jag försöker det bästa!

Aja, nog om mig för nu vet ni lite vem jag är och varför jag har denna blogg! 😀

Inlägget finns också på: Engelska

Leave a reply

Enter the code to comment *