SHAPENESS

Achieve a healthy lifestyle.

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 4

Vilken app använder du för att redigera dina bilder på iphone?

Jag använder mig av många olika, ibland använder jag dem inte ens, men i all fall mina favoriter är: Instacollage, PE-fotolr och Colorgram 🙂

Kan du rekommendera en nyttig sås till min kyckling då jag tycker att det blir för torrt utan!

Absolut kan jag det, jag använder mig många gånger av min favorit dressing, ja det är egentligen en dressing men den är så god,  receptet finner du HÄR

När började du din resa för att bli nyttig och fit?

Jag har alltid levt nyttigt och haft en hälsosam livsstil men jag har aldrig varit så här strikt som jag är nu! Jag har varit här strikt sedan jag började min Instagram konto som var 20 september 1012! Ja, jag har gått ner i vikt men jag vet inte skriver inte ut hur mycket eftersom folk bara blir förvirrad på hur många kilo du ”borde” väga och så vidare! Jag väger knappt mig dessa dagar, jag följer bara vad spegeln visar mig!

Räknar du kalorier?

Nej det gör jag inte!

Hur många gånger går du till gymmet varje vecka och hur länge?

Jag gymmar 4-5 gånger i veckan, jag har mitt egna specifika träningsschema och är för 5 dagar med olika muskelgrupper varje dag. Tiden jag är där är olika, jag går när jag är klar, men det brukar vara runt 1,5 – 2 timmar.

Hur förlorar jag fett? 

Denna fråga har jag fått över 20 gånger på denna frågestund, fast över olika kroppsdelar, men svaret är för alla kroppsdelar!! Konditionsträning är det som gäller för att förlora fett då man inte kan punkt förbränna fett. Men vad du kan göra är att utöva den specifika muskeln mer. Dvs vill du får bort fett från magen, gör kondition blandat med mycket magövningar som stärker upp dina muskler. Så blanda alltid styrka och kondition, men man kan inte punkt förbränna!!

Inlägget finns också på: Engelska

Leave a reply

Enter the code to comment *