SHAPENESS

Achieve a healthy lifestyle.

Nytt protein pulver

IMG_3842

Häromdagen fick jag veta att den svenska webbbutiken http://www.gymgrossisten.com hade öppnat en butik i Sverige, Stockholm ganska nära där jag bor! Det gjorde mig så glad och jag var nästan alltför upphetsad när jag kom dit, ville bara köpa upp hela butiken eller något 😉 Jag fick den där adrenalinkicken, men lyckligtvis hade jag min två vänner Olivia och Bianca med mig så jag inte skulle köpa mer än vad jag egentligen behövde 😉 Här är lite allmän information om Whey-80 Stevia proteinpulver jag köpte:

Skandinaviens mest sålda proteinpulver Whey-80 finns nu i en version som är sötad med naturlig glykosoider från växten stevia! Innehåller endast naturliga färgämnen! Vassle-80 Stevia passar dig som vill undvika konstgjorda tillsatser och vill ha en drink som inte är riktigt lika söt som proteinpulver med intensiva konstgjorda sötningsmedel. Vassle-80 Stevia innehåller naturligt vassleproteinkoncentrat som innehåller beta-laktoglobulin, alfa-laktalbumin, glycomacropeptid, immunoglobuliner, laktoferrin och albumin. Pulvret mikrofiltreras, installations antiserum och smaksatt för bästa näringsinnehåll, löslighet och smak.

Näring innehåll (per 30 g, en portion):

Kalorier: 118

Kolhydrater: 1,2 g

Protein: 22,5 g

Fett: 2,5 g

Jag fick också några frågor om proteinpulver så jag bestämde att svara på alla frågor här så att alla kan delta i dem!

Levererar de till något annat land än Sverige?

Ja, de fartyg till Sverige, Norge, Tyskland, Finland och Danmark.

Hur många kalorier innehåller den?

Titta i näringsinnehållet ovan!

Vad kostar det?

Det kostade 159 svenska kronor / Whey-80 stevia påse. Och shakern kostade 89 svenska kronor.

Finns det en skillnad mellan detta och den vanliga Whey-80 proteinpulver?

Ja det är, eftersom denna är sötad med Stevia innehåller mindre kalorier, inget socker och mindre kolhydrater.

Är det någon smak skillnad?

Nej det är det nästan inte! Jag trodde först att det skulle vara stor skillnad men det smakar som den vanliga proteinpulver, utom kanske inte så söt som den vanliga! Men det är inget problem förmig, jag gillar faktiskt den här bättre!

Inlägget finns också på: Engelska

Leave a reply

Enter the code to comment *