SHAPENESS

Achieve a healthy lifestyle.

Fungerar viktminskingsprodukter?

 

 

(Bilder från Google)

Svaret är nej!

Måltids ersättare som Nutrilett shakes och smoothie fungerar helt enkelt inte på lång sikt. Om du ersätter din måltid med en lätt lågt kaloriinnehåll smoothie så får kroppen inte den bra och hälsosamma näring som din kropp behöver även om du vill gå ner i vikt eller ej. Självklart om du äter en hamburgare för varje måltid och plötsligt börja dricka en låg kalori shake för varje måltid istället något kommer att hända med din kropp och ja då kommer du gå ner i vikt. Men det helt enkelt mer avancerat än bara så.

Om du äter hälsosamt och ”ren” mat för dina måltider så får du den bra och hälsosamma kost, så kommer du gå ner i vikt. Genom att dricka shakes eller äta bantningspiller kommer inte att göra dig mätt och du kommer att gå hungrig hela tiden och när du är hungrig är det lätt att äta en kaka eller något liknande.Du kommer att gå ner i vikt i början men titta på alla konsekvenser det här har: när du börjar äta vanlig mat igen kommer du upp i vikt, få sämre sömn, ditt sötsug kommer att öka och du kommer inte få den näring som du får i hälsosam mat. Det är också mycket dyrt så du slösar otoligt mängder med pengar.

Om du vill ersätta en måltid med ett piller eller en liten liten smoothie så kommer du inte att gå ner i vikt på lång sikt, göra dig nöjd, ge dig huvudvärk och sådana saker, ingen energi, trött och har mer problem med fokus på skola, jobb och din träning. Vi vet alla att när vi är riktigt hungriga kan vi mycket lätt små äta på något, äta en måltid som vi normalt skulle hoppa över och eventuellt även äta mer att vad vi brukar göra! Detta beror på att vi aldrig få en stor och god måltid som gör oss mätta fullt ut. Vi kommer alltså då äta mer under hela dagen än 4-5 stora måltider under en dag.

Så nu vet du och förhoppningsvis förstår att viktminskningsprodukter / piller är faktiskt skitsnack och bara krånglar upp med din livsstil. Ät bra, hälsosamt och ”ren mat”, drick vatten, sov bra och träna! Det är koden för viktminskning och leva ett hälsosamt liv! 🙂

Inlägget finns också på: Engelska

Leave a reply

Enter the code to comment *